Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Bescherm uw bouwmaterialen en bedrijfsspullen met vaste cameramasten van 6 meter. CBM Montfoort uit Benschop, in de omgeving van Utrecht, helpt u hier graag bij. Wij hebben een prachtig aanbod aan rampalen, cameramasten en elektraputten waarmee u uw bedrijfsterrein eenvoudig beveiligt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Houd toezicht op bouwmateriaal met vaste cameramasten van 6 meter


Wanneer u kostbare materialen en spullen op uw bedrijfsterrein heeft staan, ontstaat vaak de angst dat deze in de nacht gestolen worden. Deze angst is reëel, want inbrekers opereren het liefst in gebieden met weinig toezicht. Daarom is het aan te raden om vaste cameramasten van 6 meter of hoger te plaatsen om alles op beeld vast te leggen. Professionele camerapalen leggen niet alleen alles vast, ze hebben ook een sterke preventieve werking. Grote cameramasten schrikken criminelen af. Naast vaste cameramasten van 6 meter leveren wij ook:

Stuur ons e-mail voor een offerte


Geef inbrekers geen kans en schaf vaste cameramasten aan van meer of minder dan 6 meter. Twijfelt u welke cameramast het best past bij uw terrein? Neem dan nu contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Heeft u interesse? Vraag dan eenvoudig een offerte aan door een e-mail te sturen naar  info@cbmmontfoort.nl.