Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Til de beveiliging van uw bedrijfsterrein naar een hoger niveau met vaste cameramasten van 3 meter of hoger. CBM Montfoort uit Benschop, in de omgeving van Utrecht, heeft hoogwaardige vaste cameramasten van 3 meter en hoger voor u. Ons vrolijke team aan vakmensen helpt u graag met het beveiligen van uw terrein. Een VPC-3 cameramast werkt perfect voor kleinere bedrijfsterreinen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Leg alles vast op beeld met vaste cameramasten van 3 meter of hoger

Wij zijn als metaalbedrijf gespecialiseerd in het leveren en monteren van vaste cameramasten van 3 meter of hoger. Naast de VPC-3 cameramast beschikken we over nog veel meer soorten camerapalen om uw terrein mee te beschermen. Een inbraak levert een hoop ellende op. Zeker als u bedrijfsspullen en bouwmaterialen bezit die veel waard zijn. Heeft u een groot terrein dat beveiligd moet worden? Dan is de VPC-3 cameramast misschien niet hoog genoeg. Wij leveren daarom ook:

Benader ons gerust voor meer informatie over een VPC-3 cameramast

Wilt u uw bedrijfsspullen beschermen met vaste cameramasten van 3 meter of hoger? Bestel dan nu de VPC-3 cameramast. Onze stevige cameramasten zijn van hoge kwaliteit en niet zomaar te vernielen door inbrekers. Neem nu contact met ons op via ons e-mailadres info@cbmmontfoort.nl. Wij voorzien u graag van advies op maat.