Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Bescherm uw bedrijfsterrein tegen inbrekers met vaste cameramasten van 10 meter. Een inbraak komt altijd onverwachts en op een ongelegen moment. CBM Montfoort uit Benschop, in de omgeving van Utrecht, helpt u graag om diefstal te voorkomen met een VPC-10 cameramast. Onze vaste cameramasten hebben een sterke preventieve werking.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Beveilig uw bouwterrein met vaste cameramasten van 10 meter of lager


Het komt helaas vaak genoeg voor dat kostbare bouwmaterialen en bouwspullen ’s nachts verdwijnen van een bouwplaats. Deze plaatsen zijn vaak onbewaakt en een doel voor dieven. Daarom is het aan te raden om een goede beveiligingscamera buiten neer te zetten. Voor een grote bouwplaats is de VPC-10 cameramast ideaal. Door middel van vaste cameramasten van 10 meter of lager houdt u alles gemakkelijk in de gaten. Met onze expertise helpen we u graag om de ideale cameramast te vinden. Naast vaste cameramasten van 10 meter beschikken we ook over:

Bestel gemakkelijk een VPC-10 cameramast


De VPC-10 cameramast legt grote afstanden vast op beeld. Voor een groot bouwterrein is de VPC-10 cameramast een must. Wilt u inbrekers afschrikken? Schaf dan nu vaste cameramasten van 10 meter of lager aan. Vraag gemakkelijk een offerte aan en neem contact met ons op door te e-mailen naar info@cbmmontfoort.nl. Wij hebben de afgelopen jaren al veel mooie projecten met succes mogen afronden.