Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Schrik inbrekers en vandalen af met een vaste cameramast van 4 meter. CBM Montfoort in Benschop, uit de buurt van Utrecht, heeft een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande cameramasten. Hiermee legt u alles haarscherp vast. Ons team aan gepassioneerde medewerkers helpt u graag bij het vinden van de geschikte vaste cameramast.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Overzie alles met een vaste cameramast van 4 meter


Voor elk bedrijf met een terrein is het aan te raden om een vaste cameramast van 4 meter of hoger te nemen. Inbrekers breken haast nooit in bij een pand met zichtbare beveiligingscamera’s buiten. Dit heeft een groot afschrikeffect. Een vaste cameramast van 4 meter stelt u in de gelegenheid om alles goed in de gaten te houden. Is uw bedrijfspand of bedrijfsterrein te groot voor een vaste cameramast  van 4 meter? Bekijk dan ons aanbod aan vaste cameramasten met andere hoogtemeters:

Bestel nu eenvoudig bij ons


Het is bewezen dat zichtbare cameramasten de kans op een inbraak verkleinen. Heeft u waardevolle bedrijfsspullen staan op een verlaten bedrijventerrein? Neem dan geen risico en installeer een vaste cameramast van 4 meter of hoger. Neem contact met ons op voor een offerte via 0348 474906.