Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Neem geen risico en zet een vaste cameramast van 5 meter of hoger bij uw bedrijf. Dit voorkomt inbraak en vandalisme. CBM Montfoort uit Benschop, in de omgeving van Utrecht, levert al jaren cameramasten, elektraputten en rampalen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij bieden u graag goede camera’s aan om inbrekers en vandalen af te schrikken. De VPC-5 cameramast helpt u uw bedrijfspullen te beschermen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Geef inbrekers geen kans met een vaste cameramast van 5 meter of hoger


Een VPC-5 cameramast is zoals de naam al doet vermoeden een vaste cameramast van 5 meter. De VPC-5 cameramast beschikt over een goede beveiligingscamera voor buiten. Hij reikt ver en legt alles goed vast. Zo ziet u wat er zich afspeelt op uw terrein wanneer u weg bent. Onze vaste cameramast van 5 meter is erg stevig en niet zomaar weg te halen of te slopen door kwaadwilligen. Bovendien is hij bestand tegen allerlei weersomstandigheden. De VPC-5 cameramast slijt niet snel en gaat erg lang mee. Wij leveren hoogwaardige cameramast van verschillende hoogtes, zoals:

Vraag een offerte aan voor een VPC-5 cameramast


Twijfelt u over welke hoogte cameramast u nodig heeft? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. Als specialist in cameramasten en rampalen hebben we de ideale vaste cameramast van 5 meter of hoger voor u. Stuur gerust een e-mail naar ons e-mailadres info@cbmmontfoort.nl voor een offerte.