Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Wilt u camerapalen kopen? Als u op zoek bent naar camerapalen voor het plaatsen van beveiligingscamera’s, staan wij voor u klaar. Bij CBM Montfoort uit Benschop, nabij Utrecht, vindt u vaste en kantelbare camerapalen in verschillende lengtes. Ons team voorziet u graag van gedegen advies, zodat u de meest geschikte camerapaal kunt kopen om uw terrein zo goed mogelijk te beveiligen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Camerapalen van verschillende hoogtes koopt u bij ons

Voor een goede beveiliging rondom uw bedrijf is het van groot belang om camera’s te plaatsen. Een passende camerapaal kunt u bij ons metaalbedrijf kopen. De aanwezigheid van duidelijk zichtbare camera’s ontmoedigt dieven en inbrekers. Wanneer zij toch hun slag proberen te slaan, zorgen camera’s voor bewijsmateriaal. Bij ons kunt u de cameramast kopen die u nodig heeft voor de beveiliging van uw bedrijf. In ons assortiment vindt u verschillende cameramasten die al dan niet kantelbaar zijn en verschillende hoogtes hebben. We raden voor uw veiligheid aan om een cameramast met inklimbeveiliging te nemen.

De beste beveiliging voor buiten

Als u op zoek bent naar een beveiligingscamera voor buiten en als u een camerapaal wilt kopen, helpen wij u daar graag bij. Bekijk de beschikbare camerapalen en de optionele toevoegingen. Wij hebben zonder twijfel een geschikte cameramast voor een buitencamera voor u. U wilt er natuurlijk alles aan doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van diefstal of inbraak. Wij helpen u daar graag bij met onze camerapalen en met de andere terreinbeveiligingsproducten in ons assortiment.

Neem contact met ons op als u een camerapaal wilt kopen

Bent u op zoek naar camerapalen en wilt u een camerapaal kopen bij ons? We gaan graag met u in gesprek om u te adviseren. Neem dus gerust contact met ons op. We horen het ook graag als u een vraag voor ons heeft. Stuur een e-mail naar info@cbmmontfoort.nl. Ons team staat voor u klaar. Voor het kopen van camerapalen zit u bij ons goed.