Bij CBM Montfoort in Benschop, dicht bij Utrecht, vindt u cameramasten voor bedrijven. Onze masten zijn beschikbaar in verschillende lengtes en komen inclusief toebehoren zoals een fundatieplaat, camerabeugel en grondankers. Voor losse toebehoren rekent u eveneens op ons. Wij helpen bedrijven graag bij het vormgeven van hun terreinbeveiliging met onze cameramasten.

Voor cameramasten en toebehoren rekent u op ons

Cameramasten voor bedrijven hebben een sterke preventieve werking, omdat ze een afschrikkend effect hebben op dieven en inbrekers. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een kantelmast. Met een kantelsysteem zijn aanpassingen aan de positie van de camera eenvoudig uit te voeren. Ook voor vaste cameramasten voor bedrijven en voor toebehoren rekent u op ons. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende opties.

Voor cameramasten en toebehoren rekent u op ons

De door CBM geproduceerde cameramasten voor bedrijven worden vervaardigd uit kokerprofiel. Volgens NEN-EN 10025:1993

  • Grondstuk: Het grondstuk is voorzien van 3 invoergaten welke zich onder het maaiveld bevinden.
  • Scharnierdeel: Aan het scharnierdeel bevinden zich bevestigingslippen ten behoeve van de bevestiging aan het grondstuk.
  • Bovendeel: Het bovendeel is vervaardigd uit buis met een diameter van 76,3 mm.

Na fabricage worden de cameramasten verzinkt conform de geldende normen. Al onze producten zijn voorradig en kunnen snel geleverd worden. De lengtes die hieronder beschreven worden, zijn de lengtes boven het maaiveld. Bekijk hier onze verschillende soorten cameramasten voor bedrijven.

Vaste cameramasten

VPC-3 Lengte is 3 meter boven maaiveld € Op aanvraag
VPC-4 Lengte is 4 meter boven maaiveld € Op aanvraag
VPC-5Lengte is 5 meter boven maaiveld € Op aanvraag
VPC-6Lengte is 6 meter boven maaiveld € Op aanvraag
VPC-8Lengte is 7 meter boven maaiveld € Op aanvraag
VPC-10 Lengte is 10 meter boven maaiveld € Op aanvraag

Kantelbare cameramasten 

KPC-4 Lengte is 4 meter boven maaiveld € Op aanvraag
KPC-6Lengte is 6 meter boven maaiveld € Op aanvraag
KPC-8Lengte is 8 meter boven maaiveld € Op aanvraag
KPC-10Lengte is 10 meter boven maaiveld € Op aanvraag
KPC-12Lengte is 12 meter boven maaiveld € Op aanvraag
KPC-14 Lengte is 14 meter boven maaiveld € Op aanvraag

Opties

Inspectie luik voorzien van driehoeksluiting € Op aanvraag
Inklimbeveiliging € Op aanvraag
Camerabeugel ten behoeve van 1 camera € Op aanvraag
Camerabeugel ten behoeve van 2 camera’s € Op aanvraag
Betonnen fundatieplaat € Op aanvraag

Indien u meer informatie wenst te ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met (+31) 0348-474906 of via verkoop@cbmmontfoort.nl.

Cameramasten voor bedrijven en bouwterreinen

Wij leveren al jarenlang cameramasten voor bedrijven. U wilt uw bedrijf natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen inbraak, diefstal en vandalisme. Daarvoor zijn onze professionele camerapalen uitermate geschikt. Door de hoge positie van uw beveiligingscamera’s ontstaat er een totaaloverzicht van uw terrein. Op bouwterreinen zijn goede beveiligingscamera’s voor buiten eveneens van groot belang. U wilt immers voorkomen dat kostbare bouwmaterialen en machines ‘s nachts van het bouwterrein verdwijnen. Kom daarom langs voor een professionele cameramast.

Vraag ons team om advies

Heeft u interesse in onze cameramasten voor bedrijven om uw terreinbeveiliging vorm te geven of te verbeteren? Het team van ons metaalbedrijf uit Benschop voorziet u graag van gedegen advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u een vrijblijvende offerte aan wilt vragen. U bereikt ons telefonisch via 0348 474906. Voor cameramasten voor bedrijven zit u bij ons goed.