Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Het vakkundige team van CBM Montfoort uit Benschop, nabij Utrecht, staat voor u klaar als u een goede beveiligingscamera voor buiten wilt aanschaffen. Voor het beschermen van uw bedrijf tegen diefstal en inbraak, is het plaatsen van een goede beveiligingscamera op uw terrein buiten onmisbaar. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bij ons vindt u zonder twijfel een goede beveiligingscamera voor buiten

In ons aanbod aan cameramasten vindt u vast en zeker een mast die geschikt is voor uw terrein, en waarop u uw beveiligingscamera kunt bevestigen. Met een goede beveiligingscamera die u buiten op uw terrein plaats, beschermt u uw bedrijf tegen diefstal, vandalisme en inbraak. Ook voor de beveiliging van uw bouwterrein is een goede beveiligingscamera voor buiten van groot belang. U wilt immers niet dat er materiaal gestolen wordt als u niet aanwezig bent. Als er onverhoopt toch iets gebeurt, legt de camera alles vast. Voor een goede beveiligingscamera voor uw terrein buiten zit u goed bij ons metaalbedrijf.

In ons aanbod vindt u nog meer producten voor terreinbeveiliging

Als u een beveiligingscamera op het terrein van uw bedrijf wilt plaatsen, is het een goed idee om de camera in een kantelmast te monteren. Door de kantelfunctie is de positie van de camera eenvoudig aan te passen. Met een cameramast met inklimbeveiliging beschermt u uw camera tegen diefstal en sabotage. U vindt bij ons niet alleen alles wat u nodig heeft om buiten een goede beveiligingscamera te plaatsen. Naast een beveiligingscamera bieden wij namelijk ook andere producten voor de beveiliging van het terrein van uw bedrijf aan, zoals toegangscontroles en ramblokken. Zo beschikken wij ook over een dome-cameramast.

Neem contact met ons op als een beveiligingscamera voor uw bedrijf nodig heeft

Wilt u op het terrein van uw bedrijf een goede beveiligingscamera voor buiten plaatsen? Het vakkundige team van ons bedrijf uit Benschop voorziet u graag van passend advies. Wilt u meer weten over een specifieke mast met beveiligingscamera of over de plaatsing hiervan op het terrein van uw bedrijf? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar info@cbmmontfoort.nl of bel naar 0348 474906. Wij staan voor u klaar.