Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Bij CBM Montfoort uit Benschop, in de buurt van Utrecht, zit u goed als u een dome-cameramast wilt kopen. Bij een vaste cameramast met dome zit de koepelcamera inbegrepen. Door een mast te plaatsen op uw terrein wordt uw terreinbeveiliging duidelijk zichtbaar, wat een afschrikkende werking heeft op dieven, inbrekers en andere kwaadwilligen. Als er toch iets gebeurt, legt de dome-cameramast alles vast. Bekijk ons aanbod en vind een vaste cameramast met dome die bij uw terrein past.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bij ons kunt u de dome-cameramast kopen die u zoekt

U rekent op ons voor professionele cameramasten in verschillende lengtes. Wij hebben bijvoorbeeld een cameramast van 4 meter boven maaiveld in ons aanbod. Ook voor een dome-cameramast met een lengte van 3 meter of juist langer, rekent u op ons. Om uw vaste cameramast met dome te beveiligen tegen vandalisme en sabotage, kiest u voor onze inklimbeveiliging. Ook andere opties zoals een betonnen fundatieplaat en camerabeugels zijn mogelijk. Voor het kopen van een dome-cameramast komt u met een gerust hart naar ons.

Samen tillen wij  uw terreinbeveiliging naar een hoger niveau

Voor een optimale terreinbeveiliging is een goede beveiligingscamera voor buiten onmisbaar. Bij ons bedrijf uit Benschop kunt u gegarandeerd een cameramast kopen die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften met betrekking tot uw terreinbeveiliging. U kunt kiezen voor een vaste dome-cameramast of voor een kantelbare mast. Door de kantelfunctie kan de positie van de camera door slechts één persoon zeer eenvoudig aangepast worden. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Laat het ons weten als u een dome-cameramast wilt kopen

Als u een dome-cameramast wilt kopen, vernemen wij dat graag van u. Bekijk onze prijsinformatie en neem contact met ons op om een vaste cameramast met dome te bestellen. Heeft u vragen voor ons of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0348 474906. Ons team staat voor u klaar. Voor het kopen van een dome-cameramast zit u goed bij ons.