Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Bij CBM Montfoort uit Benschop, dicht bij Utrecht, koopt u een cameramast van 3 meter of een andere lengte. Wij staan voor u klaar om te helpen met het vinden van een 3 meter lange cameramast die bij uw wensen past. Zo helpen we u om uw terreinbeveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bij ons vindt u de cameramast van 3 meter die u zoekt

Ons team aan gepassioneerde werknemers adviseert u graag als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige cameramasten. Het inzetten van camera’s is een effectieve manier om inbraken en diefstal te voorkomen. De aanblik van een 3 meter lange cameramast heeft vaak een afschrikkende werking. Kies daarom voor een van de cameramasten voor uw buitencamera, die u vindt in ons assortiment. Wilt u uw terrein ook op andere manieren beveiligen? Bekijk dan ook de andere producten voor terreinbeveiliging die wij aanbieden.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

U kunt kiezen of u liever een vaste cameramast of een kantelmast met een lengte van 3 meter wilt plaatsen. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een cameramast met inklimbeveiliging. Wilt u een cameramast met een lengte van 3 meter kopen bij ons? Laat het ons dan weten. Als u eerst nog vragen voor ons heeft, horen we  eveneens graag van u. Bel gerust naar 0348 474906 of stuur een e-mail naar info@cbmmontfoort.nl. Ons vakkundige team staat voor u klaar.