Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Als u een professionele cameramast wilt kopen, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Weet u niet welke soort en lengte mast het best bij uw terrein past? Wij voorzien u graag van gedegen advies, zodat u een professionele cameramast kunt kopen die perfect bij uw terrein past. U kunt bijvoorbeeld een vaste of een kantelbare professionele cameramast kopen, met eventuele extra opties.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bij ons kunt u de professionele cameramast kopen die u zoekt

Voor het beveiligen van uw terrein is het altijd slim een professionele cameramast te kopen. Wij helpen u graag als u op zoek bent naar cameramasten om beveiligingscamera’s in te plaatsen. In ons assortiment vindt u vaste en kantelbare masten van verschillende lengtes. Zo hebben wij cameramasten van 3 meter boven maaiveld in ons assortiment. In ons ruime aanbod vindt u ook cameramasten van 4 meter en langer. We vertellen u graag meer over de verschillende masten en de extra opties.

Wij helpen u graag met uw terreinbeveiliging

Naast een professionele cameramast, zoals een kantelmast, vindt u bij ons nog meer middelen om uw terrein te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Denk daarbij aan inzinkbare palen, rambalken en hekwerken. Bekijk onze producten voor terreinbeveiliging en til de beveiliging van uw bedrijf of bouwterrein naar een hoger niveau. Voor het kopen van een professionele cameramast zit u goed bij ons.

Stel uw vragen aan ons ervaren team

Als u een professionele cameramast wilt kopen, vernemen wij dat graag van u. Heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan advies? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Stuur een e-mail met uw vraag naar info@cbmmontfoort.nl. Ons team staat voor u klaar en helpt u graag bij het vinden van de ideale cameramasten.