Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Voor een cameramast met inklimbeveiliging rekent u op CBM Montfoort uit Benschop, nabij Utrecht. Met inklimbeveiliging zorgt u ervoor dat kwaadwilligen niet naar boven kunnen klimmen in uw cameramast. Zo beschermt u de camera’s tegen diefstal, vernieling en sabotage. Zo verlaat u met een gerust gevoel uw terrein.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een cameramast met inklimbeveiliging koopt u bij ons

Het is van groot belang om het terrein van uw bedrijf van camera’s te voorzien. Voor een totaaloverzicht zijn cameramasten vaak noodzakelijk. Wij zijn dé specialist in cameramasten voor terreinbeveiliging. Met onze cameramasten beschermt u uw bedrijf tegen inbraak en diefstal. Een cameramast met inklimbeveiliging kan ook worden geplaatst voor de camerabeveiliging van een bouwterrein. Op een bouwterrein bevinden zich immers vaak zeer kostbare materialen en machines. Neem geen risico en neem een cameramast met inklimbeveiliging.

U vindt bij ons ook losse inklimbeveiliging voor uw mast

In het assortiment van ons bedrijf vindt u niet enkel complete professionele camerapalen voor uw terreinbeveiliging. U kunt bij ons namelijk ook toevoegingen bestellen. Heeft u al een cameramast, bijvoorbeeld een kantelmast, en bent u enkel op zoek naar inklimbeveiliging? Losse inklimbeveiliging voor het beschermen van uw camera’s bestelt u eveneens bij ons.

Stel uw vragen direct aan ons

Heeft u interesse in een cameramast met inklimbeveiliging of in losse inklimbeveiliging om aan uw mast te bevestigen? Dan rekent u op ons. Neem contact met ons op om uw mast te bestellen. Heeft u vragen voor ons? In dat geval neemt u eveneens contact met ons op door te bellen naar 0348 474906. Ons vakkundige team helpt u graag verder met het leveren van cameramasten met inklimbeveiliging.