Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Als u een cameramast voor een buitencamera wilt kopen, doet u dat met een gerust hart bij CBM Montfoort uit Benschop, dicht bij Utrecht. Wij weten hoe belangrijk het is om uw terreinbeveiliging op orde te hebben. We helpen u daar graag bij. Onze robuuste masten hebben een sterke preventieve werking en helpen om dieven en vandalen af te schrikken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Koop een cameramast voor uw buitencamera bij ons

Als u een terrein wilt beveiligen, is een goede beveiligingscamera voor buiten van groot belang. Op bijvoorbeeld een bouwterrein zijn vaak kostbare materialen aanwezig. Dieven grijpen daar ’s nachts graag hun kans. Voor een totaaloverzicht van uw terrein zijn cameramasten ideaal. Bekijk ons aanbod aan verschillende cameramasten en vind een cameramast die geschikt is voor uw buitencamera.

U kunt kiezen voor extra opties

Als u een mast bij ons metaalbedrijf koopt, heeft u de keuze uit verschillende opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor uw buitencamera een cameramast met inklimbeveiliging te kopen. Daarmee voorkomt u, dat iemand in de mast naar boven klimt. U rekent op ons als u op zoek bent naar betonnen fundatieplaten en camerabeugels om camera’s aan te bevestigen.

Laat u informeren over de verschillende cameramasten

Laat het ons weten als u een cameramast voor een buitencamera wilt kopen. Weet u nog niet zeker welke mast het best bij uw terrein past en heeft u behoefte aan advies? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 0348 474906. We voorzien u graag van gedegen advies. Haal hier uw cameramast voor uw buitencamera.