Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Wij staan voor u klaar als u op zoek bent naar een kantelmast voor een camera. Een kantelbare cameramast is zeer praktisch, omdat de beveiligingscamera door de kantelfunctie eenvoudig toegankelijk is. De positie van de camera kan daardoor gemakkelijk aangepast worden door slechts één persoon. Bekijk het aanbod van CBM Montfoort uit Benschop, dicht bij Utrecht, en vind de perfecte kantelmast voor uw camera.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een kantelmast is erg handig

Om diefstal, inbraak en vandalisme te voorkomen, is het erg belangrijk om uw terreinbeveiliging op orde te hebben. Met een camera of meerdere camera’s in een kantelbare cameramast creëert u een totaaloverzicht van uw terrein. Bij het vormgeven van professionele terreinbeveiliging is een cameramast voor een buitencamera onmisbaar. Een kantelmast met een duidelijk zichtbare camera heeft een afschrikkende werking. Als er toch iets gebeurt, leggen de camera’s in uw kantelbare cameramast alles vast. Wij helpen u graag als u advies nodig heeft met betrekking tot professionele camerapalen. Zo tillen we de camerabeveiliging van uw bouwterrein naar een hoger niveau.

We bieden ook andere soorten masten aan

U vindt in ons aanbod verschillende lengtes en soorten cameramasten, met een lengte boven het maaiveld van 3 tot 10 meter. Bent u op zoek naar een specifieke kantelbare cameramast, zoals een dome-cameramast voor het installeren van een camera met een koepelvorm? Of wilt u een kantelmast voor een camera kopen met een andere lengte? In beide gevallen rekent u op ons metaalbedrijf.

Laat ons weten hoe we u mogen helpen

Bekijk ons aanbod als u een kantelmast voor uw camera wilt kopen. Een kantelbare cameramast is een zeer waardevolle aanwinst voor uw terreinbeveiliging en wij adviseren u er graag over. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook als u vragen heeft over een kantelmast voor een camera, horen wij het graag. Stuur een e-mail met uw vraag of verzoek naar info@cbmmontfoort.nl. Ons vakkundige team staat voor u klaar.