Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Beveilig uw bedrijfsterrein eenvoudig met kantelbare cameramasten van 8 meter. CBM Montfoort uit Benschop, in de omgeving van Utrecht, helpt u graag om vandalisme en diefstel tegen te gaan. Veel organisaties beschikken over waardevolle spullen en materialen die interessant zijn voor inbrekers. Voorkom een hoop ellende door inbrekers af te schrikken met kantelbare cameramasten van 8 meter.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Leg alles vast met kantelbare cameramasten van 8 meter


Wanneer u beschikt over een groot bedrijfsterrein, is het moeilijk om dit volledig inbraakproof te maken. Met  kantelbare cameramasten van 8 meter bent u in staat om een grote oppervlakte aan terrein op camera vast te leggen. Cameramasten van 8 meter of langer zijn erg hoog, waardoor het lastig is om de positie van de camera aan te passen. Dit probleem heeft u niet met een kantelmast. Door de kantelfunctie kunt u te allen tijde gemakkelijk bij de beveiligingscamera. We leveren stevige cameramasten van verschillende hoogtes, waaronder:

Stuur gerust een e-mail en vraag om een offerte


Wilt u naar huis zonder uzelf zorgen te hoeven maken over vandalen of inbrekers? Bestel dan kantelbare cameramasten van 8 meter of hoger. Neem contact met ons op en vraag vooraf een offerte aan. We zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@cbmmontfoort.nl. Met behulp van onze kantelbare cameramasten hoeft u zich geen zorgen meer te maken.