Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Bent u op zoek naar kantelbare cameramasten van 4 meter of hoger? CBM Montfoort uit Benschop, in de omgeving van Utrecht, beschikt over een breed aanbod aan robuuste cameramasten, rampalen en elektraputten van hoge kwaliteit. Bij ons vindt u geschikte kantelbare cameramasten van 4 meter voor uw bedrijfsterrein.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Beveilig uw terrein met kantelbare cameramasten van 4 meter  


Heeft u waardevolle spullen op uw bedrijfsterrein staan? Dan wilt u natuurlijk voorkomen dat er ingebroken wordt als u weg bent. Kantelbare cameramasten van 4 meter schrikken inbrekers af en beveiligen zo efficiënt uw terrein. Het voordeel van deze kantelmasten is dat ze beschikken over een kantelfunctie. Zo past u zonder hulp gemakkelijk de positie van de beveiligingscamera aan. Is 4 meter niet hoog genoeg om uw complete terrein in beeld te krijgen? Bekijk dan ons assortiment aan kantelbare cameramasten:


Vraag een offerte aan en bestel eenvoudig


Voorkom een hoop ellende met onze prachtige cameramasten. We leveren kwalitatief hoogstaande producten met een snelle levertijd. Bent u geïnteresseerd in onze kantelbare cameramasten van 4 meter of hoger? Neem dan nu telefonisch contact met ons op via 0348 474906. We staan u graag te woord en voorzien u van advies op maat.