Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Heeft u een groot terrein dat u wilt beveiligen met een kantelbare cameramast van 10 meter lang? CBM Montfoort uit Benschop, in de buurt van Utrecht, is dé specialist op het gebied van cameramasten. Wij helpen u graag om uw bedrijfsterrein zo goed mogelijk te beveiligen tegen inbrekers. Met een KPC-10 cameramast laat u met een gerust hart uw bedrijfsspullen achter op uw terrein.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een kantelbare cameramast van 10 meter is erg praktisch en effectief
Een kantelbare cameramast van 10 meter is in staat om een groot oppervlakte te filmen. Ideaal voor als u beschikt over een groot bedrijventerrein. Wanneer u cameramasten van grote hoogte nodig heeft, is het lastig om de beveiligingscamera’s te verstellen. Daarom is het slim om een kantelmast te nemen. De kantelfunctie van de KPC-10 cameramast maakt het eenvoudig om de positie van de camera aan te passen. Wij beschikken over kantelbare cameramasten van verschillende hoogtes, zoals:

Wij leveren de KPC-10 cameramast snel, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw beveiliging.

Vraag eenvoudig een offerte aan
Bent u bang dat er eerdaags bij u ingebroken wordt? Wacht dan niet langer en schaf professionele cameramasten aan. Neem nu contact met ons op en ervaar de voordelen van een kantelbare cameramast van 10 meter. Heeft u vragen over een KPC-10 cameramast of wilt u weten hoeveel het gaat kosten? Bel ons dan gerust via 0348 474906 en vraag eenvoudig een offerte aan.