Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Beveilig uw bedrijfsterrein eenvoudig met cameramasten met 2 camera’s. CBM Montfoort uit Benschop, in de buurt van Utrecht, begrijpt als geen ander hoe belangrijk de beveiliging van uw terrein is. Bedrijfsterreinen zijn vaak afgelegen en zijn voor veel inbrekers een geschikte plaats om toe te slaan. Daarom nemen veel bedrijven cameramasten met twee camera’s.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij leveren hoogwaardige cameramasten met 2 camera’s
Cameramasten met 2 camera’s hebben een groot afschrikeffect op inbrekers. Daarom dat veel bedrijven een beveiligingscamera nemen. Hiermee worden eventuele misdaden vastgelegd, wat bewijskracht oplevert en u in de gelegenheid stelt om snel de alarmcentrale in te schakelen. Voor langdurig plezier raden we aan om een cameramast met poedercoating te nemen. Deze coating gaat slijtage tegen. Ook beschikken onze cameramasten over een betonnen fundatieplaat. Voor stevige cameramasten van hoge kwaliteit zit u bij ons goed.


Schaf nu een cameramast aan voor uw veiligheid
Wilt u graag cameramasten met 2 camera’s of een cameramast met 1 camera aanschaffen? Neem dan nu contact met ons op voor een offerte. Wij helpen u graag verder om uw terrein te beveiligen tegen inbrekers. We zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@cbmmontfoort.nl. Vraag gerust om advies. Onze gepassioneerde medewerkers staan u graag te woord.