Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Bent u op zoek naar een cameramast met 1 camera voor de beveiliging van uw terrein? CBM Montfoort uit Benschop, in de buurt van Utrecht, is dé specialist in het leveren van hoogwaardige cameramasten, elektraputten en rampalen die lang mee gaan. Voor een goedwerkende cameramast met 1 camera zit u bij ons goed.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bescherm uw terrein met een cameramast met 1 camera
Zit uw organisatie op een verlaten bedrijfsterrein? Dan is het belangrijk om uw terrein te beveiligen met professionele cameramasten. Hiermee legt u niet alleen eventuele misdaden vast. Ook stelt het u in de gelegenheid om direct de politie in te schakelen. Een cameramast met 1 camera schrikt veel inbrekers af en voorkomt dat er zomaar bij u ingebroken wordt. Bescherm uw bedrijfseigendommen met ons ruime assortiment aan handige masten. Wij beschikken onder andere over:

Vraag gerust een nauwkeurige offerte aan
Zorg dat uw bedrijf goed beveiligd is, zodat u met een gerust hart naar huis gaat. Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan voor uw cameramast met 1 camera. We leveren snel, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw beveiliging. Neem contact met ons op door te bellen naar ons telefoonnummer 0348 474906.