Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Bij CBM Montfoort uit Benschop, in de buurt van Utrecht, vindt u dé ideale cameramast met poedercoating. Er wordt regelmatig ingebroken bij bedrijven die gevestigd zijn op een verlaten bedrijfsterrein. Is uw organisatie ook gevestigd op een rustig terrein en beschikt u over waardevolle bedrijfsspullen? Voorkom diefstal met een cameramast met poedercoating.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een cameramast met poedercoating gaat lang mee
Wilt u graag cameramasten aanschaffen die lang meegaan? Dan raden we een cameramast met poedercoating aan. Een poedercoating gaat slijtage tegen en is eenvoudig te reinigen. Een cameramast met poedercoating is bestand tegen langdurige blootstelling aan heftige weersomstandigheden en gaat daardoor langer mee. Daarnaast leveren wij nog veel meer handige producten om de veiligheid van uw bedrijfsterrein te waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan:


Neem gerust contact met ons op
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons ruime assortiment en afgeronde projecten. Neem nu contact met ons op voor een offerte en bestel eenvoudig een cameramast met poedercoating. We zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@cbmmontfoort.nl en reageren zo snel mogelijk op uw vragen.