Expert in terreinbeveiliging
Cameramasten op maat
Hooggekwalificeerd personeel

Ga voor veiligheid met een cameramast met betonnen fundatieplaat. CBM Montfoort uit Benschop, in de buurt van Utrecht, is dé expert op het gebied van rampalen, elektraputten en cameramasten. Wij leveren geavanceerde producten van hoge kwaliteit. Dus wilt u een cameramast met een betonnen fundatieplaat die lang meegaat? Dan zit u bij ons goed.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Ga zorgeloos naar huis met een cameramast met een betonnen fundatieplaat
Bent u op zoek naar cameramasten en wilt u voorkomen dat criminelen deze cameramast weghalen of vernielen? Neem dan een robuuste cameramast met een betonnen fundatieplaat. Deze is erg stevig en niet zomaar weg te halen. Onze cameramast met betonnen fundactieplaat beschikt over een goede beveiligingscamera voor buiten en legt alles goed vast. Daarnaast leveren we nog veel meer handige producten om uw bedrijfsterrein te beveiligen:


Bel ons gerust voor meer informatie
Voorkom een inbraak en koop een cameramast met een betonnen fundatieplaat om uw terrein te beveiligen. Wilt u weten hoeveel een camera mat een betonnen fundatieplaat kost? Neem dan nu contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij voorzien u graag van goed advies en helpen u  met het beveiligen van uw bedrijf. We zijn telefonisch bereikbaar via 0348 474906.